Меню Затваряне

ЦЕНТЪР ЗА ГОРСКИ НАУКИ отвори врати в София през пролетта на 2022 година. С това се откри ново физическо пространство за срещи на природолюбители и учени, за споделяне на знания и емоции и за повишаване на гражданското образование за дивата природа.

В този нов дом подслоняваме разнообразни инициативи свързани със знанието за лечебните растения, дендрологията, систематиката на живите организми, различни дялове на зоологията, микологията, химия, астрономия и лавининната безопасност. И в това многообразие от дейности се срещаме с не по-малко шарени съмишленици. Хора с най-разнообразни възрасти, професии и умения споделят удоволствието от разказаното знание.

ЦЕНТЪР ЗА ГОРСКИ НАУКИ е абсолютно автономна, неполитическа и нерелигиозна организация, която се издържа чрез собствено финансиране от учебна дейност. Повече информация за предстоящите курсове ще намерите ТУК. Можете да се свържете с нас за организиране на индивидуални и корпоративни обучения, съдействие за изготвяне на забавни образователни програми, тииймбилдинг образователни програми, доброволчески лагери за дивата природа.