Меню Затваряне

С настоящите общи условия се уреждат отношенията между Център за горски науки ЕООД и участниците в организираните от дружеството събития.

1. УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ

1.1. Запазването на място за събитие се случва само в писмен вид на електронна поща: club@forestlab.bg

1.2. След като получим и обработим Вашата заявка, ще изпратим писмено потвърждение за наличието на свободни места за избраните събития и допълнителни условия за допустимост, ако има такива. След уточняване на всички въпроси относно избраните от Вас програми ще очакваме окончателното Ви писмено потвърждение за участие.

1.3. След потвърждение за участие от Ваша страна, мястото Ви ще бъде запазено в рамките на два работни дни. През този период е необходимо да извършите плащане на заявените услуги.

1.4. Всички плащания се извършват по банков път по сметката на:


Център за горски науки ЕООД
UniCredit Bulbank
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG47UNCR70001525478551

1.5. След получаване на авансово плащане, Вашата резервация е валидна и се счита за окончателно ПОТВЪРДЕНА.

1.6. При неизвършено плащане в рамките на описания срок, Център за горски науки запазва правото си да анулира въпросната резервация.

1.7. С пристъпването към резервация се счита, че участникът е прочел настоящите общи условия и е съгласен с тях.

2. УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯ

2.1. Анулиране на направена от Вас резервация, можете да направите в писмен вид на имейл club@forestlab.bg

2.2. При анулиране на потвърдена резервация до 30 дни преди събитието, участникът дължи такса в размер на 10% от крайната цена за участие в събитието.

2.3. При анулиране на потвърдена резервация в срок от 8 до 30 дни преди събитието, участникът дължи:
– такса в размер на 10% от крайната цена за участие в събитието.
– неустойка в размер на 40% от крайната цена за участие в събитието.

2.4. При неявяваме на събитието или анулиране на потвърдена резервация в срок до 7 дни преди събитието, Център за горски науки не дължи възстановяване на заплатените суми за участие в събитието.

2.5. При неизбежна необходимост от анулация в срок до 7 дни преди събитието ни пишете на посочения имейл. При запълнен капацитет на събитието и при интерес от други участници можем да ви свържем с цел преотстъпване на запазеното място.

2.6. Център за горски науки запазва правото си да анулира по всяко време потвърдена и платена резервация. В тези случаи дружеството се задължава да:

  • Предложи алтернативни дати за провеждане на събитието или
  • Предложи участие в друго събитие при условия на частично доплащане или възстановяване на заплатените от участника суми или
  • Възстанови платените от участника суми в размер на 100% и в срок не по-късно от 10 дни от деня на разпореждането от страна на участника.

2.7. Горепосочените условия за резервация и анулация са валидни, само ако при обявяване на събитието не са изрично посочени други условия.