Меню Затваряне
Зарежда Събития

« Начало

  • Това събитие е минало събитие.

Агрономи помагат преди сезона: практически опит в биологичното земеделие

19 февруари -18:30 - 20:30

Активният градинарски сезон започва! Имаме удоволствието да ви поканим на една интересна дискусия с експерт- агроном, която ще бъде фокусирана върху органичното хоби градинарство или как да произведем чисти зеленчуци и плодове за нашето семейство.

Дискусията ще бъде водена от нашия специален гост – Свилен Смиленов – магистър агроном с дългогодишен опит в земеделието: теория и практика.
Негова страст са полезните микроорганизми и по-точно как да върнем здравето на почвата и естествените защитни механизми на растенията. Как с лесно-приложими, щадящи околната среда практики да постигнем дълготраен положителен ефект за почвата, добивите и качеството на продукцията! Свилен ще Ви помогне да превърнете вашата градина в уютно и устойчиво пространство.

Темите, които ще се разгледат по време на дискусията, включват именно увеличаване почвеното здраве и плодородие. Използване на щадящи продукти за растителна защита, безопасни за пчелите, нецелевите организми и човека. Микроорганизмите и ползата им в земеделието.

Подгответе вашите въпроси!

Задължителна предварителна регистрация на имейл: club@forestlab.bg

Details

Date:
19 февруари
Час:
18:30 - 20:30

Място

Център за горски науки
ул. Братя Миладинови 104
София, България
+ Google Map
Phone
+359884697798

Организатори

Център за горски науки
Амитица